Disclaimer

Informatieverstrekking op deze website is strikt bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. De eigenaar en auteur van deze website zijn geen medische professionals en bieden geen medisch advies aan. Het is ten zeerste aanbevolen om altijd een gekwalificeerde arts of medisch specialist te raadplegen voor advies met betrekking tot specifieke medische aandoeningen of behandelingen.

Hoewel we ons inspannen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat de inhoud op deze website volledig, accuraat of actueel is. De inhoud kan verouderd of onvolledig zijn, en we aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor enige acties die worden ondernomen op basis van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

Het gebruik van de informatie op deze website is volledig voor eigen risico. De eigenaar en auteur van deze website wijzen alle aansprakelijkheid af voor mogelijke schade of letsel als gevolg van het gebruik van deze informatie.

Het wordt sterk aangeraden om professioneel medisch advies in te winnen alvorens beslissingen te nemen met betrekking tot uw gezondheid. Negeer nooit medisch advies of stel een bezoek aan een arts uit op basis van informatie die u op deze website hebt gelezen.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.

Heb je nog vragen n.a.v. dit artikel? Neem dan contact met ons op.