Doneren

In Nederland zijn er meer dan twee miljoen mensen die lijden aan reuma, een aandoening waarvoor nog geen genezing mogelijk is. De schade aan hun gewrichten en spieren blijft aanhouden, wat leidt tot een pijnlijk gevoel van tekortschieten, zowel als ouder, vriend of collega. Ondanks deze innerlijke strijd wordt de ernst van reuma vaak onderschat door de buitenwereld. Dit vormt de harde realiteit van reuma, een realiteit die te pijnlijk is om te negeren. Samen kunnen we een verschil maken en reuma overwinnen. Doe je mee?

Gezamenlijke inspanning voor verandering

Bij Reumabond.nl streven we ernaar om deze pijnlijke realiteit te veranderen. We zetten ons in om het heersende beeld van reuma bij te stellen en bieden ondersteuning aan mensen met reuma en hun naasten op alle mogelijke manieren in hun dagelijkse strijd. Daarnaast zamelen we geld in voor onderzoek naar verbeterde behandelingen, met als doel reuma in 2040 daadwerkelijk te kunnen genezen. Want de pijn van reuma verdient het niet om genegeerd te worden.

Draag nu bij, inspireer hoop

Neem nu actie en draag bij aan het veranderen van de pijnlijke realiteit van reuma. Samen kunnen we hoop brengen aan meer dan twee miljoen mensen in Nederland die lijden onder deze slopende aandoening. Doneer vandaag nog!

Via deze link ga je naar de doneer-pagina van reumanederland.nl.

Heb je nog vragen n.a.v. dit artikel? Neem dan contact met ons op.